شرکت ایتالیایی مولیناری در ترکیب این قهوه از 80 درصد عربیکا و 20 درصد روبوستا استفاده کرده که همگی به صورت طبیعی و ارگانیک کشت میشوند. این ترکیب باعث ایجاد تعادل بین طعم قهوه به سبب وجود دانه عربیکا و میزان کافیین قهوه به سبب وجود دانه روبوستا شده است و برای اشخاصی که به دنبال قهوهای با طعم عالی و کافیین مناسب هستند بسیار مناسب است.منظور از قهوه ارگانیک، دانه هایی است که از ابتدای کاشت، تحت شرایط کاملا طبیعی قرار گرفته و آب، کود و حتی هوای مورد نیاز گیاه ِ آن ها؛ عاری از هر گونه مواد و املاح شیمیایی می باشد. نتیجه این عوامل باعث میشود که دانه به دست آمده از محصولات مشابه یک سر و گردن بالاتر باشد و با بسته بندی که تحت اتمسفر اصلاح شده صورت گرفته است، این کیفیت دو چندان شده است. دان قهوه استفاده شده در این سیلندراز کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی است که باعث شده عطر و بوی این قهوه منحصر به فرد شود.
دیدگاه خود را بنویسید