دوره راه اندازی و مدیریت کافی شاپ
دوره راه اندازی و مدیریت کافه و کافی شاپ
- معرفی انواع دستگاه ها و لوازم مرتبط کافی شاپ
- نحوه کار کردن با دستگاه ها و لوازم کافی شاپ
- نحوه نگهداری تمامی تجهیزات و لوازم کافی شاپ
- ارائه مطالب مرتبط با فوم شیر و شیمی شیر
- متدهای عصاره گیری قهوه
- انواع قهوه ها و نوشیدنی های گرم
- انواع نوشیدنی های سرد ، اسموتی ها ،ماکتیل ها ،شیلک ها و…
- بستنی های مخصوص کافی شاپ ، کیک بستنی و وافل و دسر ها
- انواع نوشیدنی های گیاهی(دمنوش ها) ،چای و چای لاته
- طراحی روی قهوه ( لاته آرت ) با قلم در سطح مقدماتی
- مدیریت و سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
- مشاوره جهت مدیریت کسب وکار ،سرویس دهی مطلوب و مشتری مداری کافی شاپ
- مشاوره جهت انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کافی شاپ
- مشاوره جهت راه اندازی ،دکوراسیون و خرید لوازم و تجهیزات
- مشاوره جهت اخذ جواز کسب ،قوانین اتحادیه ،اماکن ،بهداشت و…
- مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ
- مدت زمان دوره : 4 روز می باشد.
- شروع دوره : اسفند 1400
- مدرس و مربی دوره: آقایان ژوبین مهدوی ( هد باریستا در تهران و کیش ) و محمد رضا نوروزی
- زمان برگزاری دوره : 10 صبح الی 17 بعداظهر
- شهریه بدون اعطای مدرک2/000/000 : تومان
- شهریه با اعطای مدرک فنی و حرفه ای : 2/500/000 تومان
- محل آموزش : کافه هارپاگ کرمانشاه 22 بهمن خیابان چاله چاله رو به روی افق کوروش
لطفا در هنگام ثبت نام تمایل یا عدم تمایل به دریافت مدرک را اعلام فرمایید سپاس